Intervju med en opålitlig berättare

10.10.2018 kl. 21:37
Ska du bara skriva om att vara dumpad, om hjärtekrosset? Vem bryr sig Jag ska skriva så länge det känns kravlöst, så länge jag inte bryr mig om formuleringar läsaren innebörd Om det krasar under hans fötter och skär i mig skriver jag det för att det känns Är du trött på allt större, på all kommenterbar skit i samhället? Har jag lejdon he har jag kanski, det finns så mycket tyngre, det e tungt Det finns så mycket att säga men måste jag säga det på ett klotterplank rista in det på en vägg Måste jag tänka att allt jag skriver ska bedömas eller skapa diskussion måste jag prestera Så du skriver bara för att ventilera bearbeta? Det kanske är en halv sanning ja, det finns ju annat som lurar mellan några rader Och jag blir stärkt också blir glad av att skriva om skiten Du skapar ett andrum elo? Nä jag skriver väl snarare för att kunna andas i alla andra rum Hur går det? Jag mår pissbra för det mesta faktiskt, kör andningsmeditation en gång i veckan det ska balansera hjärnhalvorna och jag presterar på andra ställen än här och det går över förväntan så ja Så du e int så hjärtesorgsen som det verkar här? Alltså i vissa stunder e jag väl det annars sku int min telefon vara full av anteckningar som blir inlägg här men int så att jag känner tänker så hela tiden eller ens vid de flesta tidpunkter Jag har nog aldrig dealat så här bra med att bli lämnad handen på hjärtat därför går det så lätt att skriva också det fastnar int i halsen o ruttnar på insidan Jag e ju så jävla bra och mår ganska jävla bra och håller på med rimligt bra saker så jag har ju helt andra förutsättningar den här gången Men det e klart jag e svidande besviken över vad det inte blev Tror du han läser det här eller här, vet han om att det här rummet existerar? Ingen aning Han vet om det för han var där när jag började skriva igen, han var väl en delorsak till att jag började skriva igen men jag vet int om det spelar nån roll om han läser eller int han fattar väl att det handlar mer om mig än om honom men jag skriver väl här för att jag int kan prata med honom fråga hur han har det Jag skriver för att få utlopp för den grejen men int för honom som mottagare liksom Men jag tvivlar på att han noterade adressen eller sysslar med internetstalking fast man sku tro att alla normala människor gör det Gör du det? Ingen kommentar men inom parentes han e för jordnära för att koppla upp sig och göra sig stalkbar Men du kanske skriver om annat när det lägger sig neutraliseras eller ja när du går vidare? Går vidare alltså vad fan e det, det följer ju med i nån form Jag går åtminstone och springer men när det värsta går över som i att jag inte tänker på det förutom när jag väljer att plocka fram det Vad var frågan Kommer du skriva om annat? Vem bryr sig
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: